2010-08-05 09:32:58• hírek • Blikk

Balogh Edina harci kutyájától félnek

Sok fejfájást okoz szomszédainak a Barátok közt Kingájának stafford­shire terrierje.

A felháborodott lakók elmondása szerint ugyanis az állat néhány hete vérengzésbe kezdett, és sorra támadja meg a környék kedvenceit. Egy szerkesztőségünkbe eljuttatott levélben a szomszédok arra panaszkodtak, hogy Ba­logh Edina szüleinek kertjében tépett szét egy cicát és egy kiskutyát a megvadult állat, akit alig tudtak leszedni a pórul járt áldozatról.

- Maszat átbújt a toldott-foldott kerítésen, az a vadállat pedig majdnem széttépte. Csak a szerencsének köszönhető, hogy épp akkor értünk haza a feleségemmel, és hallottuk szegény nyüszítését, miközben a másik a torkát harapta. Felkaptam a gereblyét, és a nyelével ütöttem, hogy engedje el, közben megérkezett a gazdája is, de rá se hallgatott. Ekkor megnyitottam a kerti slagot, és a vízzel végre sikerült elkergetnem azt a vérengző állatot - kezdte Andrási József, aki fel van háborodva, hogy Edina szülei „semmibe veszik" a történteket. - 17 lyuk tátong szegény Maszat nyakán, az állatorvos szerint hónapokba telhet a felépülése, ha egyáltalán meggyógyul. Baloghék adtak nekünk tízezer forintot a költségeinkre, de azóta is minket hibáztatnak a történtekért, mondván, az ő kutyájuk csak a portájukat védte. De mi lesz, ha ez az állat kiszabadul az utcára, és gyerekekre, felnőttekre támad? Ki véd meg bennünket tőle? - mondta aggódva a nyugdíjas szomszéd.

- A mi cicánkat is széttépte, pedig őt a környék összes kutyája szerette. Persze egy cica mindig kóborol, nem zárhatjuk el, hiszen öntörvényű állat. Mégis fáj, hogy elveszítettük. Attól félünk, hogy a cicánk és a szomszéd kutyája után már emberre fog támadni, azt azonban nem szeretnénk tétlenül várni.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A szomszéd kutyája Gino területét veszélyeztette
A szomszéd kutyája Gino területét veszélyeztette


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: